Godmorgon riket!

Nu har man precis vart uppe och bytt bajsblöja på Philip och nu leker han med alla telefoner vi har här hemma! Han älskar att gå runt på golvet och låtsas att han pratar med någon!
Funderar på att göra ordning lite varm oboy med några mackor med rostbiff och potatissallad och någon med medwurst på :) Philip kan få sig en smörgås med skinka eller ost, det gillar han :)  Han kanske får smaka lite lite på pappas oboy med ;)

Urk har 2 störande flugor som surrar omkring här i vardagsrummet och sätter sig på mig hela tiden, funderar på att gå och hämta mitt electriska racket och ge dom en stöt så att dom får vad dom tål ;) hihi

Philip är otroligt pappig av sig han ska nästan alltid  vara max 1meter från mig :) Hihi rätt gulligt, fast när man ska betala räkningar och sånt är det lite jobbigt när han bankar på tangentbordet faktiskt!

BVC idag och ta 1års spruta med, vi får se hur det går?

Hur ser eran dag ut?

Kommentarer
Postat av: Helen

Tjena våran dag ser ut så att vi ska ut & gunga sedan blir de att shoppa lite, fixa middag tills pappa Robban kommer hem. Vi ska nog bara ha en familjemyskväll..=) Va ska ni hitta på?



Kram

Datum 2008-08-28 Tid 11:50:52
URL: http://madeleinesmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0