SAKNAR


Duktig Christopher

Nu har jag äntligen kommit hem efter 3 timmar i badhuset! Har vart en nyttig kväll för mig och jag lääär få träningsverk :)
Blev 40 längder i basängen... och 30min vattengympapass med MASSA folk! Och nu sitter jag o äter baguetter för halva priset :)

Dan före dan :)

För imorgon är det fredag =)))) 
Idag började jag vid 8a tiden satt och tog mig en kaffe på kontoret i lugn o ro i min ensamhet innan chefen trilla in strax innan halv 9e.... Sen bar det av till Jönköping för att lasta PNL godds till Boråstrakten.... vid 9e tiden... efter det hjälpte jag dom på Jetpak, körde la ut en 10e stopp circus här runt om i Borås... sen var min dag slut! Dvs för 20 min sen typ :p
Nu har jag precis vart ute lite med Molly och ätit köttfärssoppa med 2 mackor som tjejen var snäll o gjorde till mig innan hon åkte, tack tack!
Funderar allvarligt på att åka in till badhuset och simma lite och sånt... var ju iafall ca 2 år sen sist man var där :( hemskt!!!! Jag är jättesugen och tror att hela jag skulle må bra utav lite träning och avkoppling! Va så länge sen... lite bubbelbad o bastu gör nog susen! Nee nu ska jag bara göra mig irodning så får jag åka sen !
Saknar min underbara familj så mycket!
Vad har ni gjort idag?

Ariba riba riba gult och svart =)

Elfsborg krossar IFK hahahhaahah.... va gott Läser du detta Ebba? Vilket lag är bäst i Sverige just i detta nu då? Haha inte är det IFK Göteborg iafall utan det är IFE IFE IFE IFE ELFSBORG!!!!

ARIBA RIBA RIBA GULT OCH SVART, ARIBA GULT ARIBA SVART....



Home alone

Nu har man preicis låtit maten sjuda en stund i magen, blev Fridas köttfärssoppa tillsammans med 2 st vitlöksbaguetter ;) Så nu luktar jag säkert jätte gott från munnen :p Men men vitlök är GOTT =)
Suck Frida och Philip är i Svenlunga nu =( Saknar dom redan, tomt värre utan dem! Hade velat sitta i ett varmt bad med min älskling och bara tjöta skit. Sen  slänga sig i soffan o kramas och titta lite tv och bara slappa, kanske äta något onyttigt! Mmm... saknar saknar saknar :/
Vet inte alls hur länge min familj ska stanna i Svenlunga....Ska bli så skönt när dom kommer hem igen!!!

Nu ska jag springa upp på övervåningen och raka mig lite, känner  mig som en igelkott :p Sen ska jag hoppa ner i ett varmt och avkopplande bad! Fasiken oxå har ingen glass hemma =(


25 Februari

LÖNEDAG!!!

Mmm... så gottit det är att bli lite rikare på fickan! ;) Blir så mycket lättare att jobba när man ser lönen varje månad :) Tänk vad pengar har en drivande kraft!
Idag har jag kört lite i Göteborg, Jönköping, Borås mm.... Var la hemma strax efter 17. Haft lite ont i huvudet idag med och kännt mig lite orklös i kroppen, vart såhär ett tag :s Men men det går nog över får vi hoppas!
Var med familjen på ICA Kvantum i Borås och shoppade lite för några timmar sedan, Frida ville så gärna, och jag med för den delen men kände inte riktigt för det fast gav med mig till slut! Blev lite fil, frukostgrejer och massa annat smått och gått, viktiga saker helt enkelt!
Sen hittade jag ALLA avsnitt av Rena Rama Rolf , så köpte alla 4 DVD-Skivor, så nu är jag lite lycklig :)

Imorgon börjar jag vid 7:00, ska köra liten lådis till att börja med, bara dra över med lite pall från EG till ENS sen ska jag upp och ta mig en kaffe och tjata lite skit med the boss..... Sen får vi se vad som dyker upp, antar att jag åker på PNL körningen till Jönköping! Var där senast idag, ligger i Haga industriområde efter långa o branta backen på 40an om det säger er något?

Nee nu ska jag skita i att sitta mer här, ska sätta mig o kolla Seinfelt som börjar 55, kanske ska hinna smaka på min älskades soppa som hon har tillagat här nu ikväll :) duktig har hon allt blivit på att laga mat, så jag är väldigt stolt vill jag lova ;)

TrÅkIgT

Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.............................. Hela dagen har vart slö och jag är hungrig som en liten vet inte vad :p Frida hon tjötar bara i telefon....!!!
Har precis fått Philip att somna, har gett han gröt med puré av äpple o blåbär mm... det gillar han! Och nu somna han i min famn när jag matade han med välling! Nu ligger han på sidan i sin säng som han har här nere och snarkar lite granna!
Nee... några bra matförslag?

Söndagen den 24 februari

Guuud vad tiden går fort, det va ju inte länge sen man fick reda på att Frida var gravid menar jag.... Känns som igår ibland, men det var det inte! Nu har jag min snart 6månaders bäbis 1 meter ifrån mig, han ligger och tjatar för sig självt! Sött sött!
Februari alltås? Dagen innan löning och allt?! :) Jaoo det är inte helt fel, synd bara att det är måndag igen imorgon, då får jag vara utan min familj ett tag igen :( Gillar jag inte *saknar ju dom på dagarna när jag jobbar* Tur att jag trivs bra med mitt jobba, annars hade jag aldrig stått ut så långa dagar utan dem!
Idag sov Phille till strax efter 7, varken jag eller Frida var jätte pigga på att gå upp men vad gör man inte för sin lille prins :) Frida tog upp honom ur sin bäbisäng och la honom mellan oss, det första skitungen gjorde var att gapskratta och sen tjata han och tjata och tjata och tjata lite mer :) Allt med ett leénde på läpparna såklart ;) hehe skitunge :)
Sen gjordes det välling och jag matade honom, då somna han sött i min famn, efter ett tag la jag han i sin egen säng, där sov han en stund för att sedan börja tjata o skratta igen ;) Hehe... sen var inte det så kul längre så då blev lille Philip lite ledsen och så fort pappa sjöng blev han tyst, men så fort jag gjorde uppehåll tjöt han till :p hehe skitungen tycker pappa sjunger vackert :p Så han fick mig att skratta rejält!

Såå dagen då! Jaa va händer idag? Inget fint väder alls så det är svårt att riktigt veta vad man ska göra, Frida sover ju fortfarande med :( Hade gärna sett solen och 10 grader varmt, då kunde man åkt ner till Pickesjön eller något och gått ett varv med vagnen eller så, det är mysigt där borta!
Får se om man kanske åker upp en sväng till terminalen senare och backar med trailer?! Eller så kanske man går upp och grejar med sovrummet? Skönt att det har börjat röra på sig där uppe!!!

Vad ska ni göra idag?

Hjälper lilla Molly att hitta nytt hem idag!

Idag har jag satt ut en annons på lilla Molly! Jag har ställt en hel del krav på köparen! Har hittat en 45 åring som verkar rätt så intressant redan nu.. han har katter och en Volpino i hemmet och går hemma som förtidspansionär. Han bor på landet utanför Tierp och han är ofta ute med husvagnen och fiskar och så nere vid sjön! Så vi hoppas det är en bra person håller på och diskuterar lite med honom nu!
Annars har dagen vart lugn, inte gjort för mycket än så länge... lagade en kycklinggryta men den blev inte allt för go tycker jag, inte i min smak alls! Men men nu har man testat iafall!
Nee nu ska jag fortsätta förhandla lite....

Marie, William & Jörgen ;)

Jaoo nu har dom åkt igen :( Suck suck gillade att få besök, trevliga människor det där! Och lille pojken va ju jätte söt :) Stackars Jörgen får köra hela vägen till Trollhättan i dimman o allt :( Men men han vet ju hur man kör en bil :p
Nu håller jag på och kokar lite rimmad bog som jag ska äta med lite bröd och senap bara gottigottgott!

Frida är helt överlycklig idag för hon har fått en ny mobil (det var hon värd). Hon sitter med den i soffan och testar MSN, hon är som ett litet barn på nytt! =)
Men jag menar vem blir inte glad av nya grejer?! Man vill ju testa allt direkt och göra allt som går att göra typ :p

Imorgon börjar jag strax innan 7:00... Ska först köra lite gojs till ENS uppe i viared, sen var det en pall som skulle någon annan stanns i Borås med! Sen blir det högskolan o hämta 3 meters sak som skall köras till navet! Sen får vi se vad som händer!

Idag nu på kvällen skulle jag egentligen åkt till Holland med lastbilen, men det blir inställt i sista sekunden! Men det lär komma flera sånna resor om jag säger så!
Snackade lite löst med chefen idag på kontoret och i telefon han har lite intressanta körningar på G ;) Det kan va gott att komma in i något så man vet ungefär hur dagen kommer att se ut, nu är det lite flaxande hit och dit, men det är klart det funkar det med men aaaa... ni förstår vad jag menar va? =)

Vad ska ni äta eller har ätit till kvällsmat föresten?!

Finns det några matintresserade personer här?

Jobbtime

Jaoo nu ska jag strax åka och jobba, blir nog bara en körning på helda dagen som det ser ut just nu iafall! Ska Åka o hämta lastbilen sen åka upp till viared och planera lite sen ska jag till knalleland typ och hämta ett nytt kök som skall köras någonstanns i Ulricehamn! Det ska nog gå fint tror jag! Inte alls pigg idag.....

Sjukling!

Hej hej och godmorgon! Idag har jag haft sovmorgon, vet inte riktigt när jag börjar! Chefen ska ringa mig när det är dags... Det ända jag vet som händer idag är att ett kök ska köras i eftermiddag till Ulricehamn, hoppas det bara blir det idag! För känner mig inte alls bra, inte det minsta :( Snörrvlig och febrig och bang bang huvudvärk! ;( Lite synd om mig är det faktiskt.....
Inatt sov Phille natten lång (skönt)... Pappa fick en uppskattad sovmorgon. Philip o Frida gick upp med mig kl.08:00 och hela familjen åt fruktos. Vi lite mackor och Philip åt gröt!
Nu sitter han i matstolen här bakom mig och ger ifrån sig massa läten :) Man kan nästan tro att han är en liten tjej ibland :) Så ljus stämma kan han få :p hihi
Annars som sagt vet jag inte vad som händer idag, hoppas på hemma och vila upp mig! Sen kommer ju Marie och henns son hit, och sambo! Hade vart kul att träffa dom med! Va ju faktiskt flera år sen :( Sist va strax innan hon drog till Trollhättan, den svikaren:p

Frida om du läser det här! Fya dig du måste plugga på :p

ÄTIT *shalalalaaaa*

Sås kalas otroligt gott! Mmm nu har jag ätit igen! Blev inte mer stroganoff sparar den tills imrogon kväll när jag är småhungrig ett par 100ggr igen! ;)
Blev potatismos, stekt hackad lök och stekt kassler! Hade smörgåsgurka till mumma :) Va jättegottit!
Ska bära upp sötnöten här jämte mig strax! Han sprattlade till lite nu i sömnen så sött :)


Snart natti natt!

Jaoo ögonen viker sig åt alla håll, känner mig som en kines nästan :p (ta inte illa upp alla tjingtongar) :) Philip har somnat här i sin säng och jag har suttit och spelat en snabbis! Chamionship Manager såklar! Fast spelade bara 2st matcher med Elfsborg!
BHC leder i detta nu med 4-1, så gott att det går bra för dom :) Har dock inte vart på någon match i år och stöttat dom :( men men det kommer den chansen en dag med :)
Nu tänkte jag värma lite av älsklingens korvstroganoff, är lite hungrig igen! Sen ska jag la ta med lilleman upp så han får lägga sig i sin riktiga säng! Han är så söt när han nanisar :)
Nee nu kommer jag inte på något vettigt att skriva om!
Imorgon vet jag inte hur dagen på jobbet blir, kanske får sovmorgon?! Det ända jag vet som ska göras än så länge är att jag ska köra ett kök någonstanns i Ulricehamn!

Philip Mätt

Nu har jag matat Phille! Blev gröt med banansmak, till det blev det lite blåbärspuré *mumma* Det tyckte han va skitagott :) Han ville bara ha mer mer mer!!! Så fort jag slutade mata, började han gråta! Men tillslut fick det vara bra! Han fick smaka lite välling, men ville inte ha så mycket! Blev en hel del vatten drucket med!
Nu har jag lagt han i spjällsängen här nere igen, han ligger och övar bänkpress med kudden och låter Uuuuoo uuuooo undra vad det kan betyda? Hmmm... kanske pappa jag vill ut och fiska =)

Nu pratar Marie och Frida i telefon, dom har något så intressant samtalsämne som HEMOROJDER! *hmm tjejer* :)

Onsdagskväll

Hej hej! Nu har hela familjen precis kommit hem från Ica Kvantum (Borås bästa affär), Vi shoppade loss lite grejer som vi behöver här hemma! Jag köpte mig lite yogurth och sånt som jag kan ha med mig när jag jobbar, känner att jag ätit alldeles för dåligt på jobbet senaste månaderna! Fast det har vart så mycket så man har inte hafft någon ork! :(
Nu har jag lite grejer som mättar magen lite iafall :) Frida köpte sig lite godis. Och den som köpte mest grejor var nog lilla Phille-Pille :) Han köpte välling som han har tänkt att dricka för första gången nu ikväll, han tycker det är så frustrerande att vakna upp och säga till mamma o pappa att han vill ha mjölkerkättning kl halv 5 på morgonen! Han tycker det är lite pinigt att väcka dom ;) Så nu hoppas han skarpt på att vällingen ska mätta magen hela natten lång :) Han tycker lite synd om pappsen som ska upp tidigt tidigt och jobba och sen jobba minst 1och en 1/2 dagars dagar :( Stackars pappa :p

Nee nu ska jag sätta mig och mata Philip med lite gröt, han ligger här i sin spjällsäng hjämte mig och försöker komunicera med mig :)


image6


Hemma igen!

Nu kom jag precis hem från jobbet vart en lagom ansträngande dag fast känner mig helt slut ändå! Frida står o lagar god mat, korv stroganoff och lovar att det ska smaka smaskens! Är jätte hungrig!
Lille Phille har jag hälsat lite på, han ligger i sin stol och har dratt av sig strumporna och leker med dom, hihi knasboll!
Nee jag är för trött för att skriva mer här just för tillfället iafall!
P&K

Jobb, Bäbis, Kärlek & Mat

Jaoo så har min dag sett ut ungefär! Fick en underbar sovmorgon idag, började nog inte föränns efter 10e snåret :) Då körde jag 2 ton till ett ställe i närheten av Hállens i Borås! Sen bar det av till viared för att lasta 7,5 st pall till PNL i Jönköping, detta har typ varit min arbetsdag :p
Så nu här hemma hade Frida lagat mat som dom senaste dagarna när jag kommit hem :) *stolt* :) Sen har jag satt på lite kött som ska stå och puttra i en sisådär 2 timmar! Jätte gott att bara äta med bröd och senap ;) *love it*

Sen har lille Philip och pappa haft lite kvalitétstid idag med :) Vi har busilusat lite och skrattat ihop! Bytt lite blöja och ätit i min famn ;) Lille sötnöten kura in sig i mina armar för att sedan somna! Nu ligger han o nanisar fast nu ropa Frida att han vaknat så måste dra mig hejsvejjs nu blir det gositime :)


Söndag och jobb!

Ska börja med att säga grattis 18år´s dagen :) Va kul att va med er igår en sväng =) Idag har jag vart o hämtat bilen en snabbis hemma hos Kicki! Just nu sitter jag här en snabbis för har varit nere och hälsat lite på min son som nanat hos farmor i natt, han säger att han hade det jätte jätte mysigt :) Han fick bada och somna i farmors famn, sen sov han till kl. 7:00 den lille skitungen :) Ska göra sig till när han inte är hemma hos mamma o pappa... här vaknar han nämligen en gång per natt nu för tiden :p

Nee nu ska jag upp och fixa med vårt sovrumm där uppe, pappsen är här och hjälper mig, så går det lite snabbare :) Lite roligare med för den delen när man är 2st.... Senare ska jag åka upp o lasta lastbilen på Landvetter, 3je söndagen i rad jag jobbar nu!

Läste lite på Fridas lista med, tror nog hon har gjort sönder sina byxor på offentlig platts med :p Sen har hon säkert kissat ner sig av skratt den där sötnöten med :p Tror inte bara att hon vågar erkänna det TIHIHIH ;)

My Sexy Babe!

DINA KYSSAR FÅR MINA PROBLEM ATT FÖRSVINNA

image4

Go kväll!

Då har snart söndagen med flutit förbi här hemma hos familjen Drotz Savara... Helgen har mestadels bestått av sjukdom och snuvisnuv... Stackars oss!!!!
Vart och jobbat en sväng idag med (ovanligt). Fast det gick smidigt som bara den, var inte så mycket godds! :) Men lite extra pengar är gott i dessa tider, tro mig :) Men nu är jag hemma iafall, ska bli lite myskväll med lite film osså sen vid 21 :) Det är nyttigt att bara ta det lugnt o koppla av ibland med, något jag borde unna mig lite oftare eller?

Idag har stackars stackars älsklingen varit så dålig att hon knappt kunnat stå på benen :( Jag har inte mått mycket bättre jag, men snäll och envis som jag är har jag ändå försökt leva upp till den familjefar jag är :) Har låtit Frida vila medanns jag o lille Phille har hittat på lite bus och sånt :) Vi har bla spelat lite ChampionShip Manager 08 =) Ska tillägga att det är det ända spelet jag spelar och jag älskar det! Tyvärr blir det inte så ofta, är en väldigt upptagen person vet ni :)
Finns vissa människor som många ggr har klagat på det, men tro mig ni kommer inte fatta innan ni själva har växt upp! Man får göra prioriteringar under livets gång... Och jag gör mina efter min familj och mig själv! Hatar folk som begär att det bara är jag som ska höra av mig och köra hit och dit men själva lyfter ni knappt ett finger för att träffa mig! Kallar ni det för vänn?! Så OKAY FINE!!! Jag vet vilka som är mina vänner inget ni behöver sitta och förklara för mig! Jag träffar vem fan jag vill utan att ni ska lägga er i och tro att jag bestämmer, mina riktiga vänner accepterar att jag även kan ha andra vänner, jag är inte ägd av någon!
Såå nu har jag rännsat luften med känner jag tihi :)
Snart fyller Kicki 18 med =) Säger grattis nu fall i fall jag skulle råka glömma på den stora dagen :) Så du inte blir arg menar jag hihi :) Hon skulle kommit och kidnappat min son i helgen, men blev inte så, hon var la rädd för att bli smittad med massa bassilusker ;p

Nee nu ska jag fortsätta med maten... Blir en enkel risotto ikväll bara, ingen större lust med något storkok idag! Vart redig med det annars. Igår blev det tex potatis och kyckling med rotfrukter och spenat :) Och idag gjorde jag baguetter med en nam nam tonfiskröra i :) 

Nu har jag haft blogg i cirkus en vecka eller något (inte riktigt koll), hur tycker ni att det går? Är det sånt här jag ska skriva om tycker ni? 

Hur ser eran vecka ut? :)

 

F*n Ta Skatteverket!

Mmm... begära pengar sådär, men men bara att betala tillbaka inte mycket mer man kan göra, fast man hade ju kunnat göra betydligt roligare grejer för summan!
Börjar få lite panikångest för jag har ju mitt omprov på CE på tisdag och jag har inte fått rätta proverna att läsa på ännu :( Pluggade ju på körskolan helt i onödan dom där dagarna förra veckan! Dom hade gjort fel så satt o läste o gjorde prover för BE behörig het, tyckte det kändes konstigt att det va så få lastbil med släpfrågor, men det stod ju faktiskt tungt släp som rubrik, så tänkte inte mer på det! Men men så man kan ju säga att 4 poäng ifrån utan o ha läst på ett skit är väldigt väldigt begåvat ändå :)

Annars är man sjuk och jävlig och har ont i hela kroppen :( Vart det ett tag nu! Suck så ska man infinna sig på Landvetter vid 16-tiden idag med, ska lasta lastbilen inför imorgon med Hisingen godds! Tar la en 4 timmar circus... hade hellre tillbrinngat dom här hemma i huset med familjen idag faktiskt... Fast jobba måste man :p

Nee nu ska jag hoppa in i ett varmt bad med Frida, det ska bli skönt!

Pirr* Pirr* Pirr*

Mmm... nu pirrar det bra mycket i min kropp kan jag lova, förkylningen är på sin topp och det gör ont i hela kroppen, så mina förutsättningar hade kunnat se bättre ut om jag säger så! Nee.. nu måste jag röra på mig! Ha en bra dag!

CE-Dagen, imorgon :S

Ja imorgon skrive r jag upp för CE-kortet, får se hur det går. Inte haft möjlighet till att plugga så mycket pga. av mycket jobb och tid med familjen osv osv... men kanske kanske, jag hoppas självklart iafall!
Mitt halsont kommer återigen krypandes nu lagom till kvällen, och näsan snörvlar :( Jobbiga tider när man mår såhär ;( Men men det blir nog brättre snart igen, får vi hoppas iafall! Vem vet kanske bryter en dundersjukdom ut :s

Idag hmm vad har hänt? Joo har kört lastbil, ovanligt va? :p Haft väldigt mycket att göra, började vid 6 tiden och rodde la i mål runt en halv 5 eller något! Sedan bar det av till lillstugan på söderkulla, för att öva lite dataprover inför imorgon, och nu har jag bänkat mig här lite....
Var meningen att jag skulle träffat älsklingen och lillkotten idag med i Svenljunga, men hade så mycket att göra att det krockade fel med mina vilotider och så. Frida blev jätte jätte arg och självklart blev jag ledsen med tankte på att det inte var mitt fel att det hade felats på företagen jag vart på idag och hämtat.... :(
Men men fick prata lite med henne i telefon idag iafall :) Längtar tills dom kommer hem, jobbigt att inte ha någon att gosa med på kvällen.
Har haft lite kvalitétstid med lille Molly idag. Direkt när jag kom hem gick vi ut o kissade o sånt där.. sen sparkade vi boll för fulla muggar och hon var jätte duktig och kom till mig varje gång när jag ropade! Sen gick vi in i huset, då fick hon mat osv.... Sen tog jag av mig till boxer och ställde mig i badkaret o ropade på hunden :) Mollisen vågade inte hoppa i så jag fick hjälpa henne på traven. Duschade och shamponerade in henne redigt mycket, så imorgon kommer hon va jättegosig i pälsen och lukta gottit! Nu ligger hon och tar igen sig lite :) Hon var faktiskt jätte duktig, inga protester alls!

Nee nu ska jag nog slita mig från datorn, måste få i mig något att äta med ju, var blivit en korv med bröd idag *suck* Verkligen ingen vidare mat för mig som äter värre än en häst när det väl finns någon mat vill säga....
Måste slänga i mig 2 alvedon med känner jag * suck*
Hejjsvejjs!

I love Hjo

Hehe det var rubriken på skylten in till HJO! Vart där och lastat av 4st av systembolagets kassar ifrån Knalleland! :) Stack hemmifrån strax innan 7 i morrse.... Nog pratat om jobbet för idag :p

Håller nog på att bryta ut en förkylning i min stackars kropp, känner mig allmänt hängig och täp i näsan osv osv... *jobbigt* Vart på körskolan och pluggat lite idag med, satt där från kl 16-19:15 (ca) Så man kan nog inte säga att jag legat på latsidan idag heller. Skriver ju upp för CE nu på torsdag så har lite panikångest, inte minst pga. att viruset är på väg att löpa amok! Men förhoppningsvis går det vägen, inte hunnit med att plugga så mycket dock, av förklarliga skäl! Hade en pissig tid då man inte alls mådde bra, funkade inte alls just då var bara en jobbande robbot, det var det ända som funkade i min hjärna då! Varför?! Hmm behöver jag inte gå in på här, många vet nog redan vad jag syftar på.... Sen har det vart en j*vla massa jobbande rent ut sagt, fast det blir go lön för mig och älsklingen då ;)
Hade velat börja spara ihop till en resa med Frida. Bara jag och hon, en vecka i det fria! Kunna uppleva solnedgången i havets brus, äta gott och bara ta hand om varandra! Vi behöver uppleva något sådannt känner jag... Phillepille får stanna hemma den här gången, kära farmor o farfar tar hand om honom om det går vägen :) Philip får vänta tills han blir lite större med att åka utomlands till solen!
Jag har alltid velat åka till Grekland... så får se vad det blir, Frida måste ju med få säga sin åsikt naturligtvis! Skulle kunna tänka mig Turkiet o Marmaris eller hur det stavas?!  Har fått rekomendationer om att det är ruskigt bra mat!image2

Ikväll är man hemma här i Sandhult själv, älsklingen och sonen är i Svenljunga ;( Känns så tomt utan dom, saknar redan den där stunden i soffan tillsammans med Frida när Philip har somnat och det är lugnt i huset och då man känner att man riktigt kan koppla av, fast det är oftast då tyvärr som ögonlocken försöker sluta sig :S
Ska antagligen träffa min lilla sockernöt en sväng imorgon, ska nämligen köra 2 pall till Svenljunga då, silket sammanträffande eller hur ;) Hmm... blir upp tidigt imorgon, startar nog upp lastbilen redan vid 6:00 eller något sånt *gäsp* Hur som helst längtar tills jag får krama om min familj :)

Nu tänkte jag göra mig något att äta för att sen slänga mig i soffan och kika tv en stund innan jag ska nana kudden! Ska slänga i mig 2 alvedon med!

Se youua

***Måndagskväll***


Hejsan!
Som ni ser har min tjej, fått mig till att skaffa mig en blogg! Hon fick hjälpa mig med det, för det är sällan jag hinner ta tag i sånt själv ;p Så nu är jag nog tvungen att skriva av mig här lite då och då eller?

Hur som helst! Dagen har bestått mestadels av jobb jobb jobb och åter jobb... Så är fruktansvärt glad att dagen håller på att somna in, skönt att kunna koppla av lite med! Kört lite överallt i Göteborg, och jag älskar den staden *not' Men men ibland måste man även göra sånt som man tycker är mindre kul, man drar alltid lärdom utav det! Man får tänka så..... I morgon är det ju en ny dag, lugnare om inte annat :) Tisdagar är i regel väldigt behagliga normalt sätt!  Imorgon ska jag stå utanför "Forum"  kl 07:00!!! Ska lasta av en pall på 400kg för att sedan åka vidare till Borås egna systembolag ute i knalleland, där ska jag va vid 8a tiden. Där ska jag lasta för att sedan köra upp godset till Hjo, sen får vi se vad som händer :p

Min lilla Philip har vart duktig idag, han har vart inne med mammsen i centrala Borås... Där har han fått sin 5 månaders spruta! Pappa blev väldigt stolt då mamma sa att Phille inte gjort en min då han fick sprutan, pappas duktiga pojk!!! Sådan far sådan son eller vad säger man?! ;)
Nu på kvällen har stackarn dock varti lite febrig, så jag har försökt att få han att tänka på annat... just nu ligger han nedanför här och bli vaggad, det tycker den lille skitungen är mysigt :) Ska snart ta upp han i min famn o gosa lite :)

Idag börjar hmm vad heter det nu igen?! Är det American Idol?! :p Hehe shitt the same.... kul är det nog iafall! Iafall om man ska gå efter vad man sett på reklamen ;p

Jaja nog tjatat för idag, hur blev min första blogg då? Värd att läsas? Vad tycker ni att jag ska skriva om? Eller ska jag inte skriva något alls? :p

Bloggelibloggblogg

Nu har jag tvingat min kära pojkvän att skaffa blogg, ja just denna som jag skriver i nu! Så LÄS! :D

/ Frida

RSS 2.0