00:14 och inget jobb =)

Sååååå gott att va hemma en kväll vill jag lova, vanliga fall har jag vid den här tiden jobbat 14 min ca :) Men inte idag inte för idag är det fredag, underbara fredag :) Ska bli så skönt att sova ut i natt.... tro det eller ej men även jag kan bli utsliten och behöver minst en natt i veckan med riktig och skön sömn, sen känns det skönt, för jag kan riktigt koppla av för att jag vet att min familj ligger hjämte mig och sussar... Och då får jag inte dåligt samvete för att jag sover som jag annars får ibland på dagen... men som sagt man är ingen robbot, och man måste sova ett antal timmar per dygn för att funka som människa och inte gå in i väggen!
Phille ligger uppe och snarkar för fullt, lilla grynet är så fruktansvärt sööööt! Pappa älskar dig över allt annat ska du veta, fast det vet du nog redan!
Vart och hälsat på Carlos och Ellika idag i svaneholm, vart väldigt mysigt och trevligt... stackars Alex bara, inte kul när det går så åt pipan alltså, lider med dig!
Nu ska jag bara sitta o ta det lugnt tror jag... fick ett ryck i morrse när jag kom från jobbet... hämtade Philp sen grabba jag tag i penseln och målade klart rummet här hemma, och sen gick jag på lilla toaletten ;) Känns bra att få ordning och lite frächhet på saker och ting... Även om man inte renoverar allt på en gång kan lite färg och så göra susen så länge :) Mycket mera hemtrevligt alltså!!!
Frida sitter och spelar The Simpsons på PS3an ;)

Har även vart och lånat mammas och pappas släpkärra nu på kvällen så i morgon bitti är det jag som sticker till Lusharpan och slänger skit =) Ska bli en stor trädgårdsdag imorgon hade jag tänkt, gott att pula lite och få fint :) Älskar att ha många bollar i luften, alltid vart sån har aldrig en lugn stund, sån är jag!
Får se vad det blir på kvällen i morgon man är lite sådär i valet och kvalet!

Vad ska ni alla hitta på imorgon kväll då?


God Morgon =)

Eller aaa... kanske ska jag säga gokväll?! :) Kom vilket fall precis hem från jobbet nu... gått bra som vanligt för mig! Sitter o pratar med Mollys plastföräldrar nu... fått reda på att hon löper så ni kan räkna med att det är full circus där hemma i Helsingborg tihi ;) Nu messa Frida uppifrån övervåningen så måste pysa tjingeling!

FREDAG =) (fast ändå torsdag)

Hehe... för mig är det iafall fredag ;) I och med att jag jobbar natten och går på söndagar så är det min sista natt idag ....

Philip vill skriva lite - c vx saxasqqsaq   V V                          1                 W E A FV B  XZ X 7K ,M§§§§§§§§§§§§§§§§§a rt
 zc sx xvb c b bbbvb mb m mnfgnfgbv       vbb vb  v v  nv,µ,c cvvcb,n n mhej  zs

 HeJdÅ =)

Kyckling till middag!

Har precis kryddat min färska hela kyckling, hackat ner grova bitar av morot o vitlök och massa margarin :) Ska bli så gott, ska göra en smarrig sås på skyn med *mumma* Serverar ris till!
Idag har vart lite av en slappar dag, jag har inte gjort många barn om man säger så :p Däremot har jag tillbrinngat massa massa tid med min kära Philip idag, vart jätte mysigt har nattat han 2ggr, matat och busat o gosat o busat lite till :) Hehe man blir så varm i hjärtat när han skrattar....
Just nu leker han för sig själv, sprinnger omkring i sin gåstol o pratar med allt som ser intressant ut :p
Frida sitter o spelar the simpsons... tror hon kommit riktigt riktigt långt nu :) Den busen satt och spelade igår med!

Igår va Jenny här på besök, superkuligt :) Länge sen man träffa henne ju.... Vi åt smarrig familjepizza och kollade på TV! Sen var jag tvungen att gå och lägga mig en liten liten stund för var verkligen megatrött, sen fick ju tjejerna lite tid för sig själva med ;)
4 och en halv timma kvar ca tills jag börjar, sen jobbar jag natten lång för att sedan komma hem till min kära familj igen. Hoppas jag hinner sluta mig lite innan jag åker idag bara... inte blivit jätte mycket sömn idag om man säger så....

Nee nu orkar jag inte skriva mer :p Får se om jag jobbar fredag eller inte, vet inte hur det ska bli med den saken, fast tror att det blir så.... lät inte 100% igår bara...

Grilltime!

Kroketter, grillad lök, tomat, majskolv och kött blir det nu! Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm............. :D


Helg igen =)

Veckorna bara flyger iväg nu för tiden tycker jag, skönt att det går frammåt! Idag kom jag hem runt halv 8a i morse så var riktigt tidig :) Skönt va väl det med tanke på att det är fredag :) Klarade mig nämligen precis på minuten innan jag var tvungen att ta 45min rast vilket jag nu slapp och på såvis vann massa dyrbar tid hehe ;) Sen åkte jag hem, satte mig och åt makaronepudding *mumms* Sen fick jag ett morgonryck och satte igång med att måla, och det höll jag på med fram till dess att Frida och Philip kom ner och sa godmorgon! Sen tjöta vi lite och jag kände mer och mer hur tröttheten efter nattens jobbande kom smygande, så till slut väntade sängen ett tag efter 10, sen sov jag till 15-tiden.....
Då var det massa bus med Philip medans det var dags för lilla Frida att sätta igång med jobbandet, dvs marsipanmålning :=)

Sen gjorde jag färskpotatis med löksill och gott gott =) Till och med Phillebus fick en potatis med lite smör och en pytteliten klick med gräddfil, uj uj uj vad han tyckte det var smaskens :) Får se funderar på att koka en potatis och en morot o kanske något mer imorgon och mixa ner det, tycker det är på tiden att man börjar laga lite mat här hemma till han nu, såpass stor är han, och då vet man exakt vad han får i magen :)

Nee... nu har jag målat lite för en stund sen, så på den fronten får det räcka idag! Imorgon blir det till att byta bromsar på bilen och fixa och dona som vanliget... ska bli gott med en hel natt i sin egna säng idag, det blir inte så ofta nu för tiden... inte på nätterna iafall :p Det är ju så att jobba natt, lite svårt att befinna sig på två ställen samtidigt :p

Nee godnatt på er !!!


Frida Drotz <3

Grattis till dig och mig på vår 2års dag!!! Stor dag för mig och jag hoppas jag alltid visar hur mycket du betyder för mig!!! Vi har våra stunder liksom alla andra par, allting kan inte vara frid och fröjd jämt! Sen har vi en underbar liten son ihop som vi älskar och gör allt för! Nu måste jag mata honom men ville bara skriva en liten rad här så att du vet att jag inte glömmer dig ;) Älskar dig hjärtat!

image19

Idag börjar nya turen!

Söndag idag och det innebär att jag börjar jobba natt, idag börjar jag på landvetter 18:00, fast sen i veckan kommer jag börja mitt i natten, idag är det ju första gången så det är mycket att gå igenom.
Min älskade familj åker till Philips farmor o farfar ett tag, blir så tomt utan dom fast imorgon... lär jag va såååå trött, första natten + att den blir extra extra extra låååång.
Nee nu ska jag lämna in min skattedeklaration så jag får lite pengar tillbaka...
Älskar min familj så mycket, går inte att beskriva i ord!!!

RSS 2.0