Bakisk och skakis

Jaa lite skummt mår man fortfarande... men det är självförvållat som Frida säger :p Jag är hursomhellst väldigt trött... jag och min far har varit ute i trädgården hela eftermiddagen och kvällen och fixat med muren. Det är ett jävla mätande och grävande och hackande vill jag lova... perfekt på baksmällan :p Men vi har kommit en väldigt bra bit :)

Får se om man hyr padda imorgon för att platta eller om man väntar någon dag?

Orkar inte skriva så mycket mera idag :p

Vad har ni gjort i helgen då ?

Buzz

Frida var faktiskt bättre än mig idag.... fast på andra sidan är det faktiskt första gången jag spelar Buzz på vårt PS3 så det är inte så konstigt... hehe måste ha något att skylla på :p
Frida är en G R I S ! ! !

Philip och gammelfarmor "Babbi"

Så söt bild :)

Nu sussar Philip

ÄNTLIGEN =) Jaa han va jätte grinig nu det sista.... Men det är bara till att stå ut :) Barn har vissa dagar då dom är sådanna.... Hur som helst, han somna fruktansvärt duktigt i min famn... han fick lite till välling först bara! Sen nappisen och sen låg han i mina armar uppe i sängen och snarka! Det är dessa tillfällen som gör en till en stolt pappa!
Älskar att ha min son ingosad i mina armar...
Han lär sig mer och mer för vaje dag, han går ju redan som ni vet... han hittar på en miljon bus! Gömmer fjärrkontrollerna, tar kortet till "boxer" hela tiden :p trycker på tangentbordet och trycker ut mina skivor som sitter i datorn  och gömmer dem ;) Hehe lilla skitunge alltså :) <3

Imorgon ska jag la fortsätta en stund med muren hehe stod ute och svor innan, höjdskillnaderna vill inte som jag vill :p Alltid lite svårt när man inte gjort grejer innan :p Fast dom som känner mig bra vet att jag är väldigt händig och grejar väldigt väldigt mycket på min fritid! Frida får fota lite så kan jag lägga ut lite, så att ni verkligen förstår hur mycket jag håller på :p
Måste åka och hyra en "padda" nu någon dag så man kan platta till dreneringen till muren så att man kan börja stapla, än så länge känns det inte som det händer något när man bara går och mäter :p Men det gör det ju faktiskt... lika så sovrummet som jag håller på med där uppe :p man går och river och reglar upp det är först när gippsskivorna kommer på plats som det syns resultat, menar dom är ganska stora och ljusa så det blir som helt nya frächa väggar =)

Onti onti

Jaa ont i ryggen det har jag! :( Hållt på lite med muren ute idag, rivit en karm och beställt vilka bågar till glasögon jag
ska ha :p hehe ni får la se sen någon gång kanske kanske :p tycker dom var rätt så snygga iafall :) Göra synprover på torsdag nästa vecka med så att dom kan skicka in och fixa glas :) Hoppas det blir bra :)

Jahop annars är jag lite ledsen för att det inte blir något 30års firande som vi lovat Carlos.... lite annat som ställer till det! Ledsamt med tanke på att allt var lovat och beställt in i sista detalj.... alla såg vi fram emot det!

Philip är fortfarande vaken... han vägrade sova innan försökte natta han i över en timma, men ibland är det så att dom har överskottsenergi dom små liven... så nu springer han här nästan naken... bara blöjan på :)

Far och son mys :)

Jaa lilla plutten somna i min famn medans jag kollade på Simpsons.... ska upp och kolla family guy nu :)
Jag och philip har duschat ihop efter att jag vart ute och förberett för muren, bilningen är klar och jag han gräva en massa innan skyffeln gick av! Så imorgon när vi vart på öppna förskolan eller vad dom kallar det, öppet hus kanske det är :) Hursomhelst får man gå och fika o sjunga och busa med sina barn och skvalra lite om vad som händer här i byn. Jag har aldrig vart med så det ska bli jätte kul! Jag lovar att jag blir den ända pappan med massa tjejer där imorgon *skrat*  Vilket fall efter det ska jag åka och köpa en ny skyffel, är i stort behov av en som ni kanske förstår ;)
Nee nu väntar TVn.
Frida tjatar som vanligt i telefon :p

Duktig pojke!

Jaa Philip är sååå fruktansvärt duktig, han gjorde inte en min när han fick sprutan idag i sitt vänstra ben, pappa (jag) var nästan nervösare än han själv :p Han hade så fullt upp med annat :p
Måste erkänna att vi hade en lite speciell syster där idag :p hehe hon var snäppet över flummig :) Fast det var bara gott i henne!

Frida håller på och lagar kassler gryta (heléns recept). Ska bli jätte gott jag är vrålhungrig och känner hur humöret inte är på topp... känner att det dalar lite med tanke på energienivån sjunker *suck*

Ska la ut i trädgården och bila bort den sista asfalten idag med, kan va skönt att bli av med det! Sen får jag nog ringa syrrans sambo och be han komma med sin traktor och plana ut nya uppfarten så att jag kan ringa och beställa småsten!

Funderar på att hinna med och åka till Byggmax med, är lite grejer jag behöver införskaffa!

Nee nu kurrar det värre än någonsin i min stackars mage, fyfasen  va hungrig jag är !!!

Så nu har vi frukost i magen :)

Mmm... gott som mos att äta lite! Philip åt nästan all sin gröt sen högg han in på pappas halva smörgås med medwurst på sen gick han över till mammas halva med kalvkorv på :) Sen en stor tallrik med yougurth =) Duktig pojke! Gillar mat :) Pratade med Carlos i tele innan kul att det kommer lite folk till han :) Ska bli jätte roligt att träffa alla och hitta på något var länge sen man träffa många!
Tänkte kolla med Peter och Nillan om vi kanske kan få åka med dom ut till Carlos, om det nu passar dom vill säga :) Hade vart snällt :) Så slipper man leta andra vägar :)

Nee nu ska jag kolla en snabbis på mitt FM 08 medanns det är lite lugnt här hemma! Sen ska det grejas! Undra om man kanske skulle ta och bjuda P & N och C & L på lite kaffe på fredag om dom kan ?=) Måste prata med Frida med först :p

Godmorgon riket!

Nu har man precis vart uppe och bytt bajsblöja på Philip och nu leker han med alla telefoner vi har här hemma! Han älskar att gå runt på golvet och låtsas att han pratar med någon!
Funderar på att göra ordning lite varm oboy med några mackor med rostbiff och potatissallad och någon med medwurst på :) Philip kan få sig en smörgås med skinka eller ost, det gillar han :)  Han kanske får smaka lite lite på pappas oboy med ;)

Urk har 2 störande flugor som surrar omkring här i vardagsrummet och sätter sig på mig hela tiden, funderar på att gå och hämta mitt electriska racket och ge dom en stöt så att dom får vad dom tål ;) hihi

Philip är otroligt pappig av sig han ska nästan alltid  vara max 1meter från mig :) Hihi rätt gulligt, fast när man ska betala räkningar och sånt är det lite jobbigt när han bankar på tangentbordet faktiskt!

BVC idag och ta 1års spruta med, vi får se hur det går?

Hur ser eran dag ut?

Så hmm... passar glasögon här? Stil?


Just det . . .

Glömde nästan av att säga en jätteviktig grej! Phille har 5 riskorn i sin söta munn nu! Hehe jättegulliga små gaddar... Tror nog att farmor kommer bli jättestolt över sitt barnbarn :) Ska kolla om jag hittar något kort på mig som man kan lägga ut så får ni skriva vad ni tycker om jag skulle passa i glasögon? Och vilken form,märke och färg jaaaa stil helt enkelt ni skulle föreslå på mig ;)

Gott att veta att man får sova i en säng i natt :)

Sitter som vanligt och njuter av min ledighet... tiden går lite väl fort bara dock! Skönt som satan att veta att jag slipper åka iväg och jobba ikväll :) Ska bli så skönt att gå upp och lägga sig sen och bara njuta och somna in!

Imorgon ska jag Frida och Philip iväg till BVC, Phillepille ska få sin 1års vaccinationsspruta imorgon, stackarn, men det överlever han för han är lika modig som sin far ;) Sen får vi se vad som händer tänkte kolla med Frida om hon kanske kan med att tänka sig att åka och kolla min syn hos en optiker imorgon efteråt för vill verkligen kunna se igen :p Jobbigt att shisa (hur det stavas) med ögonen hela tiden *suck* Kan inte vara ett dugg bra för mig! Haft lite funderingar på en ögonlaserbehandling med men vettifan om jag vågar :p Men gott hade det vart!
Tror inte jag passar ett dugg i glasögon eller vad tror ni??? Skulle det inte bara se väldigt väldigt konstigt ut????

Sitter och pratar med Lisafisa just nu! Hon vill att vi kommer förbi på en kaffe snart, tyckte det lät som en bra idé. Jag har ju varken träffat L,J eller T sen vi var och bada senast :( Synd att det går så lång tid emellan ibland men ni vet att vi tycker om er ändå ;)


Typiskt försäkringskassan o skatteverket!

Funderar på att ringa hit Borås tidning, av vilken anledning kommer ni få veta mer av senare... dom har försökt lura mig på över 30 000skr. Nu är det jag som ska ge igen! Suck att dom kan med att göra såhär alltså! Men men jag ska inte ge mig!

Tant Ebba!

Jaa nu har Philip besök av tant Ebba... så han vägrar naturligtvis att sova... försökte söva han vid halv 9o men icke sa nicke han skulle absolut ner och busa med tant Ebba...
Frida har gjort mummsigaste pizzan här hemma i våran pizzaugn den blir superdupergod :) På min är det Curry, bacon, chaminjoner, banan, räkor, kebabsås och beanésesås på mumma =) hehe en salig blandning :p nu ska jag gå o göra dom sällskap vid bordet igen!
Tack o hej!!!

Ny timma, ny morgon & ny dag helt enkelt

Har stigit upp med Philip för ett tag sen... blev som vanligt till att byta blöja, snart blir det nog bajjeblöja byte med... Han sitter här på golvet och tuggar på ett kex med sina 4 små bäbitänder :)
Urk idag är det tråkigt väder.... får se vad man har lust att göra! Frida måste in till försäkringskassan och jag måste kolla min syn... kanske skaffa linser? För glasögon passar jag la ändå inte i? Jag vet att jag måste ha något för har fruktansvärd syn på avstånd!

Min mor och farmor pratade om att komma hit lite senare idag och hälsa på i stöket... Pappa kommer nog förbi med tror jag! Fast det blir efter att dom jobbat!

Just nu har plutten lämnat kexet och gått o hämtat en telefon som han håller mot örat istället... Jag funderar på att gå ut i stökiga köket och göra ordning något att äta.... är lite småhungrig, fast har bara ost som pålägg, suck blir lite tråkigt... måste ha något mer :) Är lite kräsen :p

SåS

Såås nu har jag kommit in i huset igen, duschat och tatt på mig gosiga myskläder! Vart ute och grävt och förberett en del för muren... FYFAN va jobbigt det är att gräva... det är massa sten överallt så det säger bara pang krashh shhhh hela tiden när man slår skyffeln i all småsten! Men men man får stå ut om man vill ha det fint :) Kom en bra bit faktiskt...
Våran förra uppfart är nästintill ett minne blott :) Får se när dom kan komma med makadammet till den nya  :)
Ringde även Borås rör och Sanitet tidigare idag... dom kommer och börjar med sitt arbete nästa onsdag antagligen, ska bli såååå skönt att får pelletsbrännare och grejer :) Fast den sätter dom nog inte in på onsdag, då är det skorstenen som ska byggas och göras om! Det gäller att lägga pengarna på rätt grejer om man vill komma nån vart ;)

Nu tjatar Frida som vanligt i telefon :) Och jag tänkte sätta mig och kolla 2 o 1/2 Men :)

Full fart :)

Just nu satte jag mig och tog det lilla lugna en stund... Lagt färdigt golvet (duktigt) och nu håller Frida på att riva ner befintliga tapeter... Snart blir det nytt =) Köpte jätte läkra tapeter idag... även markduk till murbygget där ute! Sen bjöd jag älsklingen på lite tahimat som vi tog med oss hem *mumma* Jätte jätte gott verkligen :)
Har hängt lite tvätt ute sen tog jag och Philip några varv på trädgården med fyrhjulingen, jag har en så helskottas modig unge alltså ;)

Första söndagen hemma på L ä ä ä ä ä nge :D

Och jag njuter, har dock ont i ryggen igen :( Nu har lille sonen somnat för natten med, skönt! Han somna vid rätt tid idag, fast han vakna till och ville ha lite välling nu för en stund sen... jag gjorde iordning och Frida mata... sen somna han i min famn och nu har jag lagt över han till sin säng som jag nybädda igår ;)
Hann faktiskt väldigt långt med hallen idag, längre än vad jag hade räknat med, om man säger såhär, golvet är snart klart ;) Gjorde en liten tabbe, halka på hammaren och trilla så att det blev 2 st rejäla repor så det var bara till att slita upp och lägga nya skivor... jag är väldigt pedant av mig när jag gör grejer hemma förstår ni! Kalla mig dum men jag går bara och stör mig på det annars, om jag vet att jag gjort något fel!

Nee nu ska jag slå mig ner framför TV´n lite, stänga datorn sen gå upp och lägga mig med min älskade och bara njuta av att ha semester, guuud vad jag är värd detta!!! :) Imorgon är det en ny dag med massa jobbande hemma, mys med familjen och en tripp till knalleland på förmiddagen, det är ju löning :) Undra om min sambo vill följa med mig och äta tahimat någon dag med kanske :)

Sov gott alla!

Lägger golv!

Frida talar just nu i telefon och jag kopplar av en liten stund... Idag har man vart en sväng i mor o fars stuga! Pappa var där så vi tog en fika... sen åkte jag ut en snabbis på flotten och metade lite... blev en liten söt abborre :) (älskar att fiska).
Nu hela eftermiddagen har jag slitit ut rubb o stubb i våran lilla hall.... garderober, element osv... nu håller jag på o lägger golv... ska lägga ut bilder sen!

Grattis Madeleine på den stora stora dagen =)

Jätte grattis till dig och dina underbara föräldrar Madeleine på din 1års dag :) Nu har du verkligen blivit stor tjej :) Hoppas man får se er snart :)

Nu har vi alla 3 vaknat till här hemma :) Vi har käkat lite frukost med misslyckade ägg (skyll på mig) Jaja men frukost fick vi i oss iafall ;) Nu ska vi snart åka iväg ( så fort Frida bytt om ). Vi ska till stugan en sväng, pappa (Philips farfar) är där och grejar för fullt så tänkte åka dit och säga hej, det är ju så fint väder. Tänkte smyga med mig ett fiskespö så att Philip får ta sin första abborre idag med :) Och det MÅSTE mamma Frida skriva in i hans lilla dagbok i så fall oavsätt om hon vill eller inte, lite måste pappa få bestämma med, tycker ni inte det?! ;)

Frida gjorde ordning lite i Philips hylla igår så nu har han massa leksaker där, han känner sig nog som i leksaksaffären, för det första han sa när han kom ner och såg hyllan var - Uuuiiijjj :D Jätte glad och jätte söt! Och nu är han ute och går med loket i ett snöre :)
Pappa (jag) får köpa han en vovve han kan gå med, Philip älskar både Molly o Blacky så en leksakvovve passar nog han perfekt ;) Nee nu ska vi pysa snart så snart :)

Vad ska ni alla göra idag ?

Ha det så bra!

Nu nanar lillgrabben :)

Han blev väldigt grinig efter att jag skrivit det senaste inlägget... så jag gick upp och bytte blöja, smörja hans stjärt med kräm och tog på han en nytvättad pyjamas :)
Sen var Frida snäll och kom upp med en flaska välling åt honom... låg där och "nappade" honom och myste sen somna han in...
Attans nu har han vaknat där uppe hör jag, han har hicka... får gå upp o titta till Philip igen... lillpojken måste sova såhär dags!!! :)


Lördagskväll

Idag har vi gjort massa trevliga hemligheter :) Mycket mycket trevligt ;) Phillepille har sovit lite ojämt idag dock så han är vaken fortfarande han kmr nog komma i säng vid 22 kan jag tänka mig, vi sitter här på golvet och sjunger en massa :) Jag har fixat MASSA härliga barnvisor till min son :) Piluttavisan, mora träsk osv osv... vi sjunger o dansar och snurrar runt och lägger oss i en hög o skrattar ihop hihi så mysigt!!! :) Lille plutten går ju för fullt sedan 2 veckor cirka om jag nu inte sagt det? Han är såååå... duktig inga problem att resa sig mitt i rummet utan hjälp! Oj oj nu går jungelbokenlåten igån ubidooo jag vill ju va som du måste det dansas lite o sen nana ;)

ÄNTLIGEN!

SEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEMESTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gud så gottit tycker jag =) Fast är väldig väldigt tröttis just nu...
Fixat lite snabbt här hemma!
Kokar just nu tjeckisk korv som jag ska äta med tjeckiskt bröd och senap och sedan marssssss... rätt ner i sängen! Ska bli ljuvligt!
Sen upp kl. 12:00 o åka o hämta min älskade familj som jag saknar jätte mycket, vem vet kanske får jag nån mat på vägen eller nåt :)

"oOo Frida Drotz oOo"


Utmanad....

1. Klädbutik: H&M, Cubus, JC och lite som faller mig i smaken (egen stil)
2. Inredningsbutik: Ikea
3. Godis: Choklad
4. Stad: Borås & Världens vackraste Prag, naturligtivs!
5. Dryck: Vatten, Mjölk & Fanta
6. Musik: Allt möjligt, Gärna party party :)
7. Tv-serie: 2 and 1/2 Men, Bygglov, Äntligen hemma & Lyxfällan
8. Film: Nyckeln till frihet och Albin och gänget :)
9. Träning: Fullt upp med jobb och husbygge, blir lite promenixar med Philip!
10. Bakverk: Smörgåstårta, räknas det som bakverk??? Hihi ;)
11. Kaffe: Gevalia

Jag utmanar - Lisa, Ida, Kicki, Marie Z, Anette & Marie L

Sitter här o väntar....

Jaa på att klockan ska slå 22:45 så att jag kan dra mig härifån... För min sista natts jobb! Ska bli så gott, känner mig ärligt talat lite slutkörd... är mer än värld semester tycker jag så mycket som jag slitit dom senaste åren och gått igenom! Funderar dock på att åka iväg lite lite tidigare bara för att tvätta lastbilen så att tiden tickar iväg lite fortare... Ni ska se att någontin krånglar idag bara för att det är sista dagen innan jag har mina 2 veckors semseter... Det brukar ju vara så för min del iafall! Idag har inte hänt så mycket, hållt lite koll på OS osså! Även läst om den otäcka olyckan i Spanien :( Lider med alla familjer som drabbats och skickar en ros! Vart ute och bilat massa asvalt idag med... Fy fan va jobbigt det är för hela kroppen, det är ju inte så att det tar några minuter direkt att bila min uppfart... fortfarande en del kvar nu, fast mycket har jag fått väck! Ska fortsätta nu snart igen någon dag... Imorgon när jag kommer från jobbet ska jag sova en 4 timmar eller nåt sen ska jag åka till Svenljunga o hämta familjen *saknar* Sen ska vi in till stan så att Frida kan fixa lite stuff! Sen ska vi till Byggmax och kolla vilka dörrar vi ska slå till på till huset.... Ska fråga Frida om hon kan gå runt o fota lite bilder i och utanför huset med, så ska jag skaffa ett album med huset som det såg ut "då" och "nu" Nee nu orkar jag inte sitta här känner hur värken i ryggen kommer smygandes igen :(

1 Natt kvar :)

Sen har Christopher semester!!! *wiie* Längtat massa, önskar dock det kunde vart 4a veckor :( Men så blir det inte i år.. blir 2 i vinter ´med!
Kom hem för en liten liten stund sen... inte hänt mycket sen dess... läst lite morgontidningar... och ätit lite tjeckisk korv, va så gott att jag håller på att koka en till nu :) Sen ska jag upp o lägga mig i min underbara säng!

Godmorgon eller gokväll? :s

Jaa för min del är det en väldigt bra fråga... vet ju inte vad jag ska kalla mornarna när jag kommer hem och är trött och hungrig. Klev precis över tröskeln in till mitt älskade hem, tvättat händerna och sen satte jag mig ner för att skriva lite här, duktig jag är va? :p

Natten har vart som vanligt dvs MÖRK!!! Lite regn har med fallit... Här hemma är det uppehåll för tillfället

Ska sätta mig ner och varva ner lite med någon mat och med posten som jag hämtat...

Hur ser eran dag ut då?

Äter lite mackor

Försökte lägga mig men det var hopplöst... har ju haft ont i ryggen 2 senaste månaderna nu och det blir bara svårare att sova :( Har gjort mig några skivor med barkis, kör med ost och tzaziki som pålägg idag...
Är ganska trötter i kroppen känner jag, funderar på om man bara ska ta en riktig "latdag" imorgon, försöka sova så länge som det bara går....sen kolla på fotbollen på tv 20:30 Sverige vs Frankrike.
Undra hur länge min kära mor jobbar imorgon... hade vart gott att få lite mat där hemma, så slipper jag laga något :) Nackdelen är att jag måste köra bil *suck* :(

Nu är jag trött!!!

Hej hej! Var ett tag sen jag skrev något vettigt här, men jag lovar att försöka bli bättre... men för att bli det vill jag verkligen veta först av er om NI tycker att jag ska lägga ner lite energi och skriva här??? Vill höra vad ni tycker?

Hursom.... Natten var relativt jobbig att jobba.... Blev lite fel glömde tillexempel att leverera en pall och lite annat smått o gott på ett ställe i Alingsås... dom hade så jävla mycket dit (pall o stora paket) Så den lilla pallen tänkte jag inte på, gissa om jag blev sur på mig själv när jag kom till Vara och såg att det stod Alingsåsgods kvar på bilen :( Jäjä.... så när jag kom till Viared runt sju i morrse och körtiden var slut gjorde jag en fuling :) Jag sprang o hämta en budbil lasta över pallen och paketen och rivstartade iväg och drog till Alingsås och leverera skiten, på så vis slipper jag någon skit idag med =) Duktig Christopher.... Gissa om det sög att åka förbi sitt eget hus 2 ggr (tur,retur) och veta att man inte kunde gå in o lägga sig....
Vilket fall kom i säng vid halv 10 i morrse.... efter att jag ätit älsklingens köttfärssoppa och börd med ost! Somnade gott, ställde klockan på 18:00 (sovtid ca 8h)... men vaknade 15:00, gick upp stekte lite miniköttbullar med ost o skinka i, 2 majskolvar och makaroner... sen hamna det i min mage :)

Just kommit in i huset igen... vart ute hela eftermiddagen och bilat asvallt, gissa om det är jobbigt? OJA!!! Riktig sketagöra... fast jag kom en bra bit... Joel kom förbi och berömde mig (som vanligt när jag jobbar)  =) Stod där och tjöta lite skit....

Funderar på att slänga mig i duschen och se gå upp och lägga mig lite, vet inte? Tänkte så jag inte är för trött i natt...har ruskigt ont i ryggen med....

Frida och Philip är fortfarande i Svenljunga, får se när dom kommer hem, lite tomt utan dom här hemma :( Hon vill aldrig prata med mig när hon är borta :p

Även vi tjecker levererar :)


CZ


RSS 2.0