Kålpudding =)

Frida ligger och tjatar i telefon (oxå som vanligt). Lillekillen ligger här nere i sin andra spjällsäng och nanisar sött... ligger på sidan gör han och håller stenhårt i sin kudde, precis som jag brukar göra när jag sover som bäst desutom ;) Brås på pappa den lilla goa krabaten :) Kan inte leva utan min son!
Själv så håller jag på med KÅLPUDDING som jag tycker är himmelskt gott =)) Vet att även Jenny T och Marie Z håller med mig på den punkten, eller har jag fel? ;) Hihi bara Frida som tycker det är äckelpäckel, eller hmm hon kanske tycker att det är gott?! Det va ju 100 tals år sedan hon åt det så tror hon har svårt att avgöra innan hon har smakat ;) Jag ska iafall äta massvis =) Kålpudding, potatis och lingonsylt mmmmm...

Vad gör ni alla i helgen föresten? :)

Snart 18:00

Jaooppa! Snart är klockan efter 18 och tiden framför manopolet med Frida har gått riktigt fort idag vi har spelat massor men ingen av oss har vunnit, men jag kan faktiskt erkänna att bajsFrida ligger snäppet bättre till än så länge iafall... fast jag kommer vända så snart jag vunnit ihop lite pengar =)
Vart i stan en sväng nu, Frida var tvungen att springa lite ärenden på apoteket nämligen så jag va snäll och körde! Funderar på att locka på Frida med en godisbit så hon kanske kan slita sig från datorn och komma med mig in till vardagsrummet o fortsätta spela lite, det är ju rikgit kul med monopol =)


NÅGON SOM VILL VARA MED OCH SPELA???

image16


Tillbakablickar!!!


Fredag, sjukstugan här hemma :)

Hej hej, vanligt vis hade jag sagt ÄNTLIGEN fredag, fast nu i och med att jag är sjukskriven tänker jag inte så mycket på det ! Hur som helst, lillekillen här hemma väckte oss ett tag innan 7tiden, Frida var som "vanligt" på extremt dåligt morrgon humör, och Philip bara gapskrattade :) Det är bra min son =) Glad ska man vara!!!
Precis fixat lite med räkningarna... usch tråkigaste man kan hålla på med, speciellt när man fått fel räkningar och måste ringa till företatgen och sitta i timmlånga köer för att sen rätta till det på kanske 25sek.... men men det måste ju göras det med....
Phille leker med sina nya leksaker ifrån Gekås, och brummar omkring i sin gåstol! Frida sitter vid bloggen som vanligt och jag tänkte bege mig till köket för lite mat... Goda mackor, med färska pålägg, oboy och medelkokt ägg blir det  till mig iafall :)
Solen skiner här i Sandhult =)

Molly jag saknar dig verkligen!!!

Lilla Molly och Isac

Första gången denna vecka jag har flyt!

Mmm... efter diverse sprickor i brosket vid bröstet och inre blödningar och en krossad tumme... så vände det till något posetivt idag iafall :)

KLARADE CE-KORTET!!!

 Så det va j*vligt kul faktiskt, som jag har kämpat sen förra året, och nu har jag en liten radda på mitt nya körkort om man säger så =) B BE C CE, lydet mitt senaste kort som jag får =) Kommer på posten om några få dagar, troligtvis måndag,tisdag nästa vecka!
Annars mår jag la sådär som ni kanske förstår, känner mig liksom helt söndertrasad typ, så jag har ingen ork att sitta och skriva här knappt, därför jag inte gjort det så mycket det senaste, men jag hoppas ni har överseénde med det!
Ska sätta mig ner vid mitt X-box snart och "försöka" spela lite fifa 07, LOVAR det är ruskigt svårt med tanke på tummen.... den är stor som en basketboll och inlindad i flera tusen meter bandage, lim, tejp mm mm... vet inte allt vad dom hittade på på sjukhuset... det va ju en rätt så köttig tumme om man ska beskriva med lite detalj, tror inte jag går längre in på det.. inte så mysigt kanske!
Frida ska laga lasangette idag det ska bli gott mos =) Phillepille sover sött i sin vagn....



Sjukskriven!

Hej hej har precis kommit hem ifrån sjukhuset, så nu är jag sjukskriven ett tag, orkar inte skriva mer just nu sådanna smärtor :(
Frida & Philip <3

Emmy - Ska jag prova


Sweetest Ass


Stolt Christopher

Ja Frida gör mig jätte stolt :) Hon ska försöka sluta med skiten jag inte tycker om :) Och det gör mig jätte glad.... Nu har jag inget mer att skriva :p Börjar 4:30 imorgon...
bajs bajs

Trött

Jaoo det känns i kroppen att det börjar närma sig kväll.... Idag har vart en ganska så händelserik dag! Vart och hämtat Marie och hennes son i Trollhättan, tjatat lite skit med Jörgen och sen käkat på MAX för att sedan åka hem igen............................................
Annars har det la inte hänt så mycket idag! Spelat lite Fifa 07, satt på en tvätt + hängt upp! Sen har jag gott omkring och städat lite här och lite där. Vart ute en sväng med lilla Molly, oj oj vad hon njöt av vårsolen! Riktigt ståtlig när hon går där och glänser i gräset.
Naturligtvis har jag matat och busat lite med lilla Philip med, nu sover han och drömmer sött, helt slut var lillkillen, fick somna i sin mammas famn för övrigt!

Imorgon ska jag nog köra lastbil i Göteborg, var en väldigt villsen Carlos som ringde (inget ovanligt) Fick inte riktig klarhet om vad jag skulle köra och vilken lastbil jag ska ha, så jag hoppas på att Henrik ringer mig sen, han är inte så vimsig och flammsig som en viss Carlos :p Stackars lelle pojk!!! :p

Min kära mamma var förbi här för ett tag sen med, blev lite bortskämmd, vilket jag tycker om :) Fick en hel skål med pizzasallad som hon rört till :) *tack mamma* Sen har hon lagat min stora underbara kudde som vart iväg ett antal veckor nu, hon var tvungen att beställa tyget från Prag, då det inte finns här i Sverigen! Det tog sitt lilla tag men nu är kudden äntligen lagad :)
Dom åker för övrigt till Prag nu på torsdag, vilket jag är lite avundsjuk för, VILL MED ÅKA DIT!!!
Ikväll blir det nog pizza med Frida och Marie och jag hoppas verkligen damerna har tänkt sig att vi ska kolla på Wallander.... Det är faktiskt tradition på söndagar så det så :p

Lördagen 15/3

Sitter här nu denna morgon... Gott när solen tittar fram såhär tycker jag, verkligen fint ute! Idag har inte hänt så mycket ännu, har ont i mitt tandkött, det har svullnat upp :( Men men det går nog över... Annars har jag och Phillepille spelat Fifa 07, sen har Philip ätit mat och bytt bajsblöja!!!
Nu ligger han väldigt väldigt trött i sin babysitter och håller och suttsar på sin leksak, så söt så, fast det är bäst att låta honom va i fred, annars blir han nog väldigt arg om man stör han nu när han är så trött :p
Funderar på att göra mig något att äta, fast vet inte riktigt vad ännu, vi har slut på så mycket "behöva ha grejer" :( Typ smör exempelvis.... så det blir nog till att åka en sväng till affären så fort Frida har vaknat, undra bara hur länge hon tänkt sova idag... inte bra att sova bort så fina dagar tycker jag! + att mycket av kvalitetstiden man kan ha med varandra istället försvinner... hinns ju inte med på samma sätt på vardagarna när man jobbar.... men men!

Vad ska ni göra idag då?
 Är det många som är intresserade av att läsa min blogg föresten? Inte så många som komenterar så börjar undra?

Fredagen den 14´e

Hej hej! Äntligen säger jag bara, äntligen helg : ) Ni anar inte hur skönt jag tycker att det är, få sova lite längre o gotta sig bland kuddar och täcken.... Jag behöver med ta det lugnt jag med, tro det eller ej! Även jag behöver mysa och göra absolut ingenting alls ibland då och då, fast jag måste medge att det sticker i fingrarna när jag slöar, för då tänker jag på saker man kan göra, ordna och dona hela tiden och då blir jag mer stressad än om jag gör något :p Jag är en fixarkille, så är det bara och vad ska inte en fixarkille göra om inte fixa saker?

Idag har jag kört "lådbil" åter igen, Gbg, Västra Frölunda, Mölndal, Askim, Varberg... Detta var några ställen jag vart på idag, mer behöver jag inte gå in på för då blir det kanske lite tjatigt?

Det märks att det gått en bit in på månaden för det finns inte riktigt pengar till saker man är sugen på att äta ossådär just nu.. men men det blir bättre tider snart :) Så som jag jobbar så :) En vacker dag uj uj uj... vet hur det kommer bli, och det är bara jag som vet ;)

Nu ligger min stora pojke och verkligen gapskrattar i sängen här hjämte mig (BUSUNGE).... Han är vig som jag vet inte vad, tror nog det blir ett fotbollsproffs jag ;) Fast mest av allt längtar jag till dom där kvällarna jag och Phille o kanske??? Mamma Frida, åker ut till sjön, tänder en brasa, grillar korv och sitter och metar vid den spegelblanka sjön och bara har det mysigt!!! Min son kommer bli en ALLÄTARE precis som sin far, det är något som jag näst intill är säker på till 1000%

Vad gör ni ikväll?

Väldigt väldigt tröttis....

Mamma Frida o Phillepille har vart uppe och bytt bajsblöja  *isschhabisshha* :) Nu ligger han här i enbart blöja och tjatar loss och försöker få kontakt med mig när jag skriver :)
Jag ställde mig och plockade ur diskmaskinen samt satte på en ny maskin med disk innan, sen drog jag på ugnen på full kaliber och slängde in två styckna vitlöksbaguetter och gjorde en American soppa till mumms mumms... Fick Frida till att äta lite med, trotts att hon inte var hungrig. Vist är det bra att jag matar Frida, Philips mormor och morfar? ;)
Nu är reklamen slut så jag ska titta efterlyst igen.... sen ska jag nog lägga mig i sängen o bara slappna av för att sedan somna in. Frida ska la sitta och göra bloggar (som vanligt).

image14

Hem älskade hem <3

Igår kom jag äntligen hem ifrån Norge igen!!! =) Var en lång,lärorik, kall, tröttsam och framförallt snöig resa, men det gick bra, annars hade jag inte suttit här =)
Idag har jag kört lite budisbil (lådbil) I centrala Göteborg & i Mölndal! Gått jätte bra, sista stoppet fick jag dock inte ut, pga. större delarna av centrala Göteborg som jag skulle till var avspärrat av tiotusentals farbror blå i mössa :) Dom har hittat en bomb eller misstänkt bomb som dom håller på med, hörde jag på radio!
Nu har jag hämtat min älskade familj, vart ute med Molly och nu sitter jag o tar det lilla lugna, precis fått massa räkningar i brevlådan som jag går igenom, alltid lika kul eller vad säger ni? :p
Idag blir det lugnt, fortfarande trött sen igår efter att ha vart uppe över 30timmar i sträck. Blir nog lite Efterlyst ikväll och så tror jag :) lite god mat kanske och såklart lite lösgodis (har tyvärr inte fotat). Kan varmt rekomendera godiset dom har på Willys i Borås nu, det kostar bara 49kr/kg och är superduper färskt och fruktansvärt gott o varierat :) Jag har några favvoriter, vilka är dina?

Här har ni lite bilder tagna av mig ifrån lastbilen men min mobil, så mkt snö har vi inte sett till på flera år i dom här delarna i Sverige, kan tillägga att det är över 1meter djup snö som ligger, fast det ser inte riktigt så ut på korten, tycker inte jag iafall!!! Neeeeee.... ni vill jag ha SOMMAR!!! SOLA O BADA I PINACOLADA =)

image12image11


Jobbar i Norge!

Jupp Kom precis hem från jobbet, ska kika barnvagn åt Phille och äta något, ska nämligen köra till Trondheim i Norge senare ikväll, kör med dubbelkomando, så räknar med en ca 21timmars lång resväg fram o tillbaka cirkus, kan ta längre tid, Norge är ju lite värre drabbat av snöstormar osv än Sverige! Så jag är la tillbaka någont gång runt 18 imrogon om allt går som det ska, vilket jag naturligtvis hoppas! Nee nu orkar jag inte skriva något mer är lite hungrig o slöööööö.....

Grattis farbror Martin på 31års dagen!!!

Idag fyller Philips farbror Martin 31 år... Oj oj oj :) Grattis säger vi alla :) Dagen har bestått av nästan bara jobb, harkört lite budbil idag, större delarna av halland!

Nu när jag kom hem ställde jag mig och gjorde en smarrig pizza som jag bara var tvungen att fota för att ni skulle se, vad tycker ni???
image10


GRATTIS BORÅS HC

Grattis idag slog ni ut namnkunniga BJÖRKLÖVEN, helt otroligt ni förvånar mig gång på gång .........


Snart dags för Wallander

Nu har vi vart i Sandared o pantat en miljon med burkar, och slängt 4 fulla kassar med papper på återvinningsstationen här i Sandhult, gott att få lite mer yta att röra sig på här hemma.... Köpte lite grejer som vi ska ha till pizzan som vi ska göra här hemma! Frida har gjort tomatsås som ska smetas på pizzorna och jag har gjort degen och beanésesås... Blir nog lite bacon, färsla champinjoner, räkor o lite sånt gott på pizzorna!
Så blir det Wallander!!! :) Älskar dom programmen och Beck!

Sen fick sig Frida och jag oxå för den delen reda på att Phillis morfar hjälper henne med körkortet! Tusen tack svärfar Bernt!!! ;)

Själv så ska man jobba imrogon antar att jag ska har volvo FH12 imrogon (PBF) och köra i Göteborg... hoppas det går bra! Va ett tag sen jag körde enkelbil nu =) Har ju kört natten till Örebro med den fina bilen på bilden =)


image8

9/3-08

Mmm... morgon nu och jag vill bara gå och lägga mig, är inte så trött eller jo i ögonen men lär inte somna om! :(
Inte alls sovit gott i natt.. :( Men men kommer ju sådanna nätter!
Idag vet jag inte alls vad som händer, vädret är skit och det är kallt!!!

Skulle aldrig vilja ha någon annan mamma till mitt barn!

Nej just det så ligger det till, Frida tar sitt ansvar fullt ut och lite till och lika så ja! Du gjorde bort dig, tur att jag vart hemma varje dag den här veckan och kunnat busa hur mycket som helst med min son!!! Bara för att du kanske skulle få för dig och tvinga ditt barn va vaket på nätterna så betyder det inte att alla ska gör det, finns folk som är lite mer erfarna och pålästa vettu! Fast antagligen kommer du aldrig att veta! Skillnaden mellan oss är enrom, vi har ett liv och pengar och allt man kan önska sig, framförallt har vi ett välmående barn som vi älskar över allt annat, och det kan ingen någonsin ta ifrån oss!
Jag blir så trött på alla barnsligheter, finns det ingen vettig du kan hacka på istället någon som förkänar det? Fast aa det är sant det kanske är lite svårt att se sig själv i spegeln och börja leva? Kanske är så att du inte har råd med en spegel? Jaja... det är upp till dig om du väljer att köpa en eller inte! Mitt råd till dig är att uppsöka en psykolog så att du äntligen kan får en vän att prata med som kanske bryr sig en aning ( för betalning =) )

Eros Ramazzotti

Va passar inte bra att lyssna på om inte Eros när man har pizza i tankarna =) hihi gör det just nu och kan även säga att jag är redigt gottesugen för den som är intresserad :p

Pizza Pronto!!! =o)

En sån köpte min älskade älskling till oss igår =) Blev riktigt överaskad, velat ha länge ju, tusen tack hjärtegul! Räkna med mycket testande o forskning !!! =))
Här har ni tex recept på en bra och god pizzadeg.

Deg 2-3 pizzor
25 gram jäst
2 dl fingervarmt vatten
4 msk olja ( helst olivolja för smaken )
5 dl mjöl
0,5 tsk salt
0,5 tsk socker

**Gokväll**

Eller god morgon kanske man ska säga, vet inte riktigt min hjärna är lite omställd liksom ;p Hur som helst kom precis hem från jobbet *skönt* För er som inte redan viste så jobbar jag natt denna vecka! Kör TNT godds Landvetter ---> Örebro ---> Örebro ---> Landvetter, denna vecka på nätterna! Kör en supernice långtradare som viker ut sig ;)
Vädret i natt kan jag säga har vart helt omöjligt, helt förjävligt och körningen blev mycket försenad pga väglaget.... Har man en dragbil med V8a och push kan jag lova att det släpper lätt! Va precis på pricken som man slapp sätta på snökedjor, så illa var det... Så man har suttit på helspänn hela natten lång och kört, nu gör det ont i mina ögonlock!

Tänkte bara säga TACK älskling för att du städat så duktigt här hemma.!!! Jätte gulligt, känns skönt att komma hem till ett fint o städat hus, för det har vi verkligen världens finaste hus =)

Nu ska jag krypa till sängs i någon timma åtmindstånde, ska med Philip till BVC idag och ta en spruta, stackars lille älskade son! <3 Men det går nog bra han är duktig utav sig, jaoo helt världsbäst helt enkelt, eller hur Phillepille! ;)

Lyssna och njut, våren är här idag =)


RÄTT Låtar vidare!

Jaoo prickade in både Charlotte & Linda idag =) Det var dom 2 bästa för övrigt i kvällens fällt! Jag tror att Amy tar hem hela alltet i stora finalen sen... Vad tror ni?

Idag har min familj kommit hem igen, vilket är väldigt skönt. Gott att slippa vara ensam! Det är ovant att vakna upp med tom säng... Men det slipper jag imorgon! =) Vi har vart på Lidl i skene o shoppat massa gottit idag, sen var vi inne en sväng på ICA i Borås med, eller aaaa... Frida var inne och jag o Philip satt i bilen o väntade snällt... Sen åkte vi hem tog det lite lugnt, jag gav Phille mat och Frida packade upp varorna...
 
Nu ikväll har vi ätit kvällsmackor med varm choklad... sen blev det chokladpudding med grädde framför melodifestivalen =) Vart helt okay kväll, faktiskt riktigt mysigt att kolla på M.Festivalen nu när man gjort den till en liten tradition här hemma ;) Imorgon är det dags för nästa tradition i våran familj, det är nämligen Wallander kväll =) *love it*

Frida ligger o slappar i soffan nu :p
Ska la gå dit strax tror jag... lite sugen på något men vet inte riktigt vad?!

VAD GÖR NIIIIIIIIIIIIIII IKVÄLL DÅ???


RSS 2.0