Nu skriver jag lite igen!

Får börja med att be om ursäkt för att jag inte skrivit här, vet inte på en vecka eller något? Men jag har lite idétorka?????!!! Vad kan jag skriva om? Händer ju inte överdrivet mycket just nu, familjeliv och jobb och ännu mer jobb :p Hemma och på jobbet....
Ska åka och köpa mig en pall med pellets nu någon dag i veckan så att vi får härlig värme här hemma, det behövs :) Nu kommer den på tiden då höstmörkret tränger sig på och det är lätt att se mycket negativt, fram till dess att värmeljusen åker fram, I loooove it ;)

Inatt blir det som vanligt jobb, samma gamla ställen att köra bildelar till :p Sen när gryningen gror börjar jag närma mig Viared och efter det mitt kära hem.... Gott att komma hem äta lite potatis och köttgryta (senapssås).... och sen gå upp och gosa ner sig i sängen för att somna in några timmar innan man ska hitta på nåt att göra för att sedan åka till jobbet igen ;p
Fast måste erkänna att veckorna går väldigt väldigt fort nu när man jobbar nätter... helgerna med dock! I helgen blir det nog lugnt.... jag funderar på att spela Bingolotto, beror lite på om min kära sambo är inresserad?!

Nu är det idoldags igen!!!!

Lördag 20/9-08

Fruktansvärt gott med helg vill jag börja med att säga! Dock är Philip uppe lite väl tidigt för att jag ska kunna sova ut riktigt! Frida ligger uppe och snarkar.......
Idag ska vi en sväng och hälsa på Helen och Robert och deras dotter! Ska bli roligt att träffa dom igen, var någon vecka sedan sist nu ;p
Jag börjar redan bli lite småhungrig i magen, men är så fruktansvärt trött på vanliga smörgåsar, det blev jag under tiden jag gjorde lumpen.... Bläää va jag är glad att den tiden är över nu!

Philip sitter just nu under databorde och gör "tiituut" :) Så sött! Fast i själva värket fjäskar han med pappa, han tog nämligen min mick till datorn och dunka den i golvet flera gånger, då sa jag självklart "ajj ajj" Och Philip svara besämmt med att säga "ajj ajj" tillbaka och visa mig "ajj ajj fingret" :) Sen satt han och titta upp på mig en liten stund och så börja han göra "tiittuuut" :)


Fredag 19/9-08

Gott gott fredag innebär helg :) Idag är det mys som gäller här hemma... vi har vart och handlat massa gottit! Blir skaldjurskväll när prins bus har somnat ;) Räkor och kräftor vitt bröt majonäs o något gottit att dricka :) Kanske något levande ljus och nåt bra på tv! Nu ser jag ju tv¨n igen när jag har mina glasögon på =) *supersyn*

Annars har dagen vart relativt lugn, ätit lite naturligtvis -chillimarinerat kött, pommes, beanésesås och majskolv till middag :)

Nu sitter jag och pratar med mina mamma på msn :)

Handlat i skogen

Jaa vi är precis hemma ifrån lanthandeln i Hedaret... Ska man inte handla så mycket är det perfekt att åka dit, ruskigt trevlig personal med, stort + till hedared!!! :)
Blev lite mjölk osså... Guuuud vad folk kör som dårar på 180an måste jag tillägga, idioter!!!

Annars händer det inte mycket idag, har ju bara 1 natts arbete kvar *gott* Sen är det helg, denna underbara helg, det är det man siktar på varje vecka :)
Får se vad våran kära familj ska hitta på i helgen! Tippar på att vi åker och hälsar på Farmor o Farfar och lilla (stora) Blacky, sen blir det antagligen en del grejande här hemma och så en massa myspys =)
Frida och Philip ska till öppethus i morgon och fika och busa med de andra barnen, jag var ju med förra veckan men får se om jag ska med imorgon, hade vart kul men som sagt jag jobbar ju på natten så det kan bli lite tufft, hålla sig vagken ända till 12:00 imorgon vet inte?

Familjen <3


Promenix

Jaa det blev bara jag och min kära son som beslutade oss för att gå ut och gå! Vi var säkert ute 1 timma iafall? Var gott att bara gå och strosa i höstvädret och drömma sig bort... Philip pekade på allt som såg roligt ut och rörde sig :p Han blev helt extas när han såg lekplatsen, blev dock inget gungande idag.... får ta det nästa gånt phillepille :)
Så gott, hade på mig mina glasögon nu när jag var ute och gick guuuuud vilken skillnad, blir en helt annan värld :) Hade dem i natt med när jag körde lastbilen... oj oj oj säger jag bara :) hihi

Nu har jag matat lillskiten med lite gröt, så nu har han fått upp ny energi så han springer runt på golvet och pratar och trallar för sig själv!
Mamma Frida läser skvallerblaskor. Själv funderar jag på vad som ska göras nu? Kan man med att gå och lägga sig lite? Eller ska man sitta uppe och invänta simpsons och family guy?

Vad ska ni hitta på ikväll?

Suger i soffan

Mmm...det sysslar Frida med just nu! Med dammsugaren naturligtvis ;p Själv sitter jag och tråkar lite, lite slö knappt blivit 5 timmar sovet idag :( Hoppas man kanske kan somna lite till iafall, tror det behövs!
Phillepille springer runt och lägger sig på alla soffkuddar som Frida rivit ner på golvet, hehe så söt är han när han låtsas sova!

Funderar på att fråga familjen om dom kanske vill följa med mig på en mysig höstpromenad runt om i Sandhult, kolla på alla färgade löv :=) *mys*

Det är mysigt med hösten på ett sett och på ett annat är det pest :p Då syftar jag på mörkret! Jag längtar tills vi renoverat våran fina kakelugn så man kan sitta hela familjen i höstmörkret och dricka varm choklad framför en härlig brasa!

Kräftor :)

Mmmm... tog just upp ett paket kräftor från min frys.... Det tar ca 2 dygn att tina i kylskåp, med andra ord kan jag frossa i kräftor på fredag efter jobbet =) Wiie blir premiär för mig, gott gott :)

Annars har det vart lugnt idag, var o hämtade min krockade lastbil igår, den är fortfarande krockad, dock är lysena och kärlen lagade så att den är körduglig igen.... Nu ska vi vänta på att delar ska bytas och lackas, fast det kommer ta ett tag, lite tråkigt att köra en -08 krockskadad men bättre än att köra en gammel harv!!!

Frida mår lite illa idag, hon står och lagar enkel middag just nu, blir makaroner och köttbullar idag, gott med lite enkelt ibland med faktiskt!

För övrigt händer det inte mycket, tänkte surfa in på bt.se efter att jag skrivit här, uppdatera mig om lite som händer runt omkring vår region... Man är ju isolerad med tanke på nattjobbet annars :p

För övrigt vad finns det för nyheter? Jooo Robbin från Svenljunga + Alexander ifrån Borås är vidare i Idol (grattis) =)

Sen har vi min gamla klasskompis Robert Schritter, har är ju med i ensam mamma söker *hehe* :)

Svar:

Nästa gång du är anonym så svarar jag inte!

Postat av:

Hur vet du att älgen vägde strax över 400kg? Var du ute & vägde den eller?

SVAR: Nej jag vägde den inte det skötte jägaren alldeles utmärkt själv jag la mig inte i fick bara reda på resultatet!

Har du något mer att fråga om?


Älgkrock!!!

Mmmmm....smällde med en strax över 400kg tung älg i natt.... fick bärga lastbilen från Falköping till Borås.... suck började jobba vid 20tiden igår och var hemma lite innan 10tiden idag :(

Sjuk idag = Sjukskriven i natt!

Mmm ringde och sjukskrev mig innan, natten var bland det mest fruktansvärda jag vart med om när jag jobbat! Började med att jag kände mig väldigt trött och dåsig sen kom ALLT på en gång, ont i kroppen illamående som ledde till 4 kalvningar senare på natten *mysigt*

Så idag är jag hemma gott att bara försöka vila upp sig, är verkligen helt slut!

Har faktiskt hunnit med och hämta mina glasögon idag :) 3000kr gick dem på (2par) inkl. synundersökning!

Idag blir det till att kolla fotboll, Sverige vs Ungern, Samuel Holmén är med från start så det blir lite spännande... hade gärna sett Ishii med oxå!!!

Trött och lite extra trött :p

Mjoo nu känns det i kroppen att den börjar återställa sig till det gamla vanliga nattjobbet.... suck det är en jobbig omställning vill jag lova, går runt här hemma och känner mig bakfull, ändå sov jag hyffsat idag, från ca 8:00 - 16:20. Vakna och nattade Philip där emellan med!
Har precis vart på ICA ute i Hedared och köppt grejjor så att min kära sambo kan baka snickerskakor som jag kan ta med till jobbet och bjuda på :) Få se om hon orkar idag dock, hon är lite tjinkig nämligen :p

Fick sms av Specsavers nu när jag slog på mobilen, mina glasögon har kommit nu :) Så funderar på att åka och hämta dom i morgon, dock är det inte gratis.... men det är ju ett måste... ser ju bara 30% på mitt höger öga på långt avstånd och det är rätt så illa :p Inte konstigt att jag inte kunde koncentrera mig i skolan när jag satt och kolla på tavlan!

Ooooo nooooo....

Jobba idag igen då *suck* Så var det slut på den 2veckor långa semestern... önskar man hade det oftare! Har dock semester till jul igen då jag sparat lite... *gott* Något att se fram emot! Men suck vad fort det har gått, lite deprimerande faktiskt... men jobba måste man om man ska ha några mål här i livet, fall man nu inte vinner massa massa pengar på LOTTO då naturligtvis, men hur ofta spelar jag på lotto? Hmm nästan aldrig va nog en 4-5år sedan sist iafall... Spelar jag är det oftast på Oddset! Fotboll o övrig sport!

Idag har vi vart och shoppat saker till hemmet och våran underbara prins naturligtvis ;) Blev en sån där "sparkbil"´och en gosegos nalle, gissa om Philip blev glad :D
Sen har vi vart hemma hos mina föräldrar och hälsat på min älskade Blacky, hihi så gosig är hon :) Sen bjöd mor o far oss på kaffe och kakor,myspys! Sen blev det att åka och handla lite med min älsling på Maxi, Philip fick stanna kvar och leka en stund hos farmor och farfar. Så fick jag och Frida lite viktig tid tillsammans :)

Nu har min älskling städat köket och lagat massa god mat! *mumms* Skinksnittslar beanesésås och vitlökskrocketter mumma!!!
Bye!


Grattis Philip!!! <3

Grattis Philip, pappas lilla älskling på ditt 1års dag! Jag älskar dig enormt min son!


Jobb jobb och städ och städ :p

Jaa här hos familjen Drotz-Savara hålls det på för fullt vill jag lova! Jag och min snälla pappa hjälptes åt att byta fönstret i hallen igårkväll! Blir jätte bra :) Mycket finare med dom nya fönstrerna =) Nu idag har jag spacklat massa och satt i lås och grejer i fönstret.... Sen ska det spacklas mer och slipas massa, sen måla taket och listerna i taket sen på med nya fräsha tapeter =) Kommer bli snyggt! Golvet är ju redan lagt! Snälla Frida kan du ta lite foton innan jag börjar med att tapesera är du snäll!?

Ska snart åka in till stan! Som ni vet sedan tidigare har jag valt ut 2par bågar... och idag ska jag göra sýnundersökningen och så ska dom beställa sen! Nillan va glad för min skull när vi träffa dom hemma hos Carlos!
Hon upptäckte även att jag har knutar i ryggen... så hmmm får se va man gör åt det?! Det var kul att träffa alla :) Nillan och Peter kanske vill komma på en kaffe någon dag? :) Hade vart roligt!

Nee... nu måste jag fortsätta.. har även hunnit slänga i två tvättar idag!

Skorstenen

Ja idag är dom här och arbetar med skorstenen :) Gott att det börjar hända lite! Själv har man plockat undan massa bröte i köket idag... blir mer jobb sen!

Sorry

Orkar inte skriva så mycket idag, tackade nej till att åka med trailern till Norge (trondheim). För långt ansåg jag plus att jag har massa att göra här hemma! Har burit en massa murstenar hit och dit idag! Nu har jag spelat lite FM och nu ska jag gå upp till min älskade säng!

Elfsborg vann med 4–0

90 + 2) Fredrik Berglund försöker komma igenom, men blir avblåst för offside.

90 + 1) Mål! 4-0 till Elfsborg. Inbytte James Keene skjuter in bollen under Burns, som nog borde gjort det ingripandet bättre.

90) Elfsborg har tre tilläggsminuter innan trepoängaren är i hamn.

wwwwwwwwieeeeeeeeeeeeeeeee =)


Oj oj oj oooj oj oj =)

75) James Keene går in. Han gör comeback i allsvenskan efter en lång skadefrånvaro. Ut går tvåmålsskytten Avdic.

75) Mål! 3-0 till Elfsborg. Bajrami gör sitt andra assist i dag. Till Denni Avdic igen. Bajrami tar sig runt på kanten, spelar in till Avdic som sätter trean.

Grattis nu blir det en ny vinst =) Och grattis till combacken James =)


Oj oj oj oooj oj oj =)

75) James Keene går in. Han gör comeback i allsvenskan efter en lång skadefrånvaro. Ut går tvåmålsskytten Avdic.

75) Mål! 3-0 till Elfsborg. Bajrami gör sitt andra assist i dag. Till Denni Avdic igen. Bajrami tar sig runt på kanten, spelar in till Avdic som sätter trean.

Grattis nu blir det en ny vinst =) Och grattis till combacken James =)


Suck!!!

Suck blää fyyy har så j*vla tråkigt att det är äkligt! Lite ont i huvudet nu! Frida har vart jätte duktig o städat och lagat mat här hemma! Philip har jag precis vart uppe och gett nattvälling så nu sover han gott!
Vill göra något med huset men vet inte vad riktigt nu just nu står det still! Får sån ångest då :(

Ny mobil!

Jaa fast det är inte jag som ska köpa det :p Min älskling har lyckats hitta en superfräch Samsung, glad för hennes skull :) Den är verkligen görsketasnygg ;p
Philip sover fortfarande tror stackarn har lite feber för han var lite gnällig och varm i morrse + att han vakna lite tidigare än vanligt :p
Hur som han var världens gosigaste innan han somna :) Frida var med uppe i sängen och natta han idag =) Slapp jag ligga där själv :p Fast ibland är det faktiskt skönt med bara son och pappatime :)

 Har precis kommit hem och är nyduschad, vart ute i trädgården och grävt en massa, puhhh...!!! Jobbigt värre! Men men det är sånt som måste göras! Iafall om man heter Chrsitopher =) Väldigt väldigt nogrann hur jag bor förstår ni ;) En riktig liten pedant karl är va jag är :p

Är lite hungrig fast vet ej vad som ska ätas, Philip borde vakna när som helst antar jag så jag vågar inte sätta igång med något såhär innan :p Frida vill ju säkert åka snabbt snabbt snabbt sen :p Fast lille Philip måste ha lite mat innan vi åker så där får hon så att hon tiger :p

NU VAKNA HAN!!!  <3

Ny vecka ny dag!

Igår jobbade jag och min pappa för fullt med muren... Gjort grunden nu så nu är det bara makadammen som skall plattas till med en padda som jag får hyra snart!
Idag hmm.. ja va händer? Joo det blir ännu mera jobb för min del, Frida pratade om att hon ville hjälpa till, jag ska gräva vid uppfarten, där ska det med byggas mur sen runt om kommer bli mega frächt! Problemet är att det blir lite svårt om vi ska va två stycken som grejar, med tanke på att Philip behöver lite tid! Hur som helst jag måste ut och gräva massa iafall, passa på nu när jag har semester och det är fint väder ute! Snart kanske regnet kommer igen liksom och gud vem vet när det slutar regna i så fall? :p

Gud vad mycket jag har att gräva när jag tänker efter :p Det är iafall 7-8 kubik meter! Uj uj uj!


RSS 2.0