Grattis Madeleine på den stora stora dagen =)

Jätte grattis till dig och dina underbara föräldrar Madeleine på din 1års dag :) Nu har du verkligen blivit stor tjej :) Hoppas man får se er snart :)

Nu har vi alla 3 vaknat till här hemma :) Vi har käkat lite frukost med misslyckade ägg (skyll på mig) Jaja men frukost fick vi i oss iafall ;) Nu ska vi snart åka iväg ( så fort Frida bytt om ). Vi ska till stugan en sväng, pappa (Philips farfar) är där och grejar för fullt så tänkte åka dit och säga hej, det är ju så fint väder. Tänkte smyga med mig ett fiskespö så att Philip får ta sin första abborre idag med :) Och det MÅSTE mamma Frida skriva in i hans lilla dagbok i så fall oavsätt om hon vill eller inte, lite måste pappa få bestämma med, tycker ni inte det?! ;)

Frida gjorde ordning lite i Philips hylla igår så nu har han massa leksaker där, han känner sig nog som i leksaksaffären, för det första han sa när han kom ner och såg hyllan var - Uuuiiijjj :D Jätte glad och jätte söt! Och nu är han ute och går med loket i ett snöre :)
Pappa (jag) får köpa han en vovve han kan gå med, Philip älskar både Molly o Blacky så en leksakvovve passar nog han perfekt ;) Nee nu ska vi pysa snart så snart :)

Vad ska ni alla göra idag ?

Ha det så bra!

Kommentarer
Postat av: Helen

Tackar så mkt hela familjen Boljevac...=)

Datum 2008-08-24 Tid 19:15:18
URL: http://madeleinesmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0